2024-09-02 10:11:06
Φωτογραφία για Στη δική μου περίπτωση το τέλος ήρθε με έναν απαράδεκτο και ανέντιμο τρόπο

 Στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και το ένθετο "Enjoy" μίλησε η Αθηνά Καμπάκογλου, αναφερόμενη στο άδοξο τέλος της από την εκπομπή "Η αυλή των χρωμάτων" της ΕΡΤ αλλά και για ποιο λόγο θεωρεί πλέον πως έγινε για καλό.

Έχοντας το ρόλο της αρχισυντάκτριας αλλά και παρουσιάστριας της εκπομπής, η δημοσιογράφος ρώτησε της Αθηνά Καμπάκογλου αν της λείπει η εκπομπή, μετά την απομάκρυνσή της, με την ίδια να λέει πως "Όλα τα πράγματα τελειώνουν σε αυτή τη ζωή, ακόμη και εμείς οι ίδιοι περαστικοί είμαστε. Στη δική μου περίπτωση το τέλος ήρθε με έναν απαράδεκτο και ανέντιμο τρόπο, και αυτό στηλιτεύτηκε, εφόσον η εκπομπή είχε πάρει επίσημα έγκριση για την επόμενη σεζόν και γνώριζε αξιοσημείωτη επιτυχία, φυσικό επόμενο ήταν να υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο και τους καλλιτέχνες".

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι "Εκ των υστέρων σας λέω ότι πολύ καλά έγινε και σταμάτησε η εκπομπή, διότι είχα να αντιμετωπίσω σοβαρότερα θέματα. Έχασα τον πατέρα μου τον Απρίλιο έπειτα από πολύμηνη ταλαιπωρία και μου δόθηκε η ευκαιρία να τον φροντίσω όπως ήθελα και κατόρθωσα να είμαι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι μας είναι πολύ σημαντικοί από οποιαδήποτε εκπομπή και οποιαδήποτε αρχισυνταξία. Αυτό με ανακουφίζει και μου δίνει τη δύναμη να πάω παρακάτω. Δεν είμαστε μόνο επαγγελματίες σε αυτή τη ζωή".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ