2024-09-02 09:40:01
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ: Επιστροφή βόμβα στη θέση του μετά από έναν χρόνο



 Σε ορθόδρομη πορεία μοιάζουν να επιστρέφουν όλα στο Νέο Φάληρο μετά την αποχώρηση της Εύης Κουτσαυτάκη από τον ΣΚΑΪ.

Ο Βασίλης Χιώτης επιστρέφει στην θέση του στον ΣΚΑΪ

Ένα από τα θύματά της ήταν και ο Βασίλης Χιώτης, ο οποίος είχε συγκρουστεί ανοικτά μαζί της για μια σειρά από θέματα τόσο αναφορικά με την τηλεόραση όσο και με το ραδιόφωνο στο οποίο ήταν Διευθυντής.

Ωστόσο, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, ο δημοσιογράφος επιστρέφει σήμερα στα παλιά του καθήκοντα και αναλαμβάνει εκ νέου Διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3, θέση που από πέρσι του Οκτώβριο κατείχε ο Σπύρος Μάλλης.

Ο Βασίλης Χιώτης παρά τη σύγκρουση “κορυφής” που τον είχε τότε οδηγήσει εκτός διευθυντικής πυραμίδας παρέμεινε στον ΣΚΑΪ τόσο στο ραδιόφωνο με την εκπομπή του “Μια του Νότη, δυο του Χιώτη” όσο και στην τηλεόραση με σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο διατηρώντας άριστες σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. 

Τι είχε συμβεί…

Για την ιστορία, πάντως, ο Βασίλης Χιώτης τον Οκτώβριο του 2023 απομακρύνθηκε από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3 μετά τον σάλο που δημιούργησε το ομοφοβικό του σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό ήταν απλά το «κερασάκι» για τη συγκεκριμένη απόφαση του σταθμού, καθώς η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει ένα μήνα νωρίτερα.

Το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών ράγισε πριν από ένα μήνα, όταν ο δημοσιογράφος «συγκρούστηκε» με την κορυφή του ΣΚΑΪ, με αφορμή τη στελέχωση του ραδιοφώνου.

Ο Βασίλης Χιώτης διαφώνησε κάθετα με την πρόταση του ΣΚΑΪ να χρησιμοποιήσει δημοσιογράφους από την τηλεόραση για να καλύψει μέρος των αναγκών του ραδιοφώνου. Η διαφωνία αυτή πήρε έντονες προεκτάσεις και δημιούργησε βαθύ ρήγμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με το απαράδεκτο σχόλιο του δημοσιογράφου για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, η απομάκρυνσή του από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3 ήταν μονόδρομος.

Ο Σπύρος Μάλλης θα είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ ο Βασίλης Χιώτης προς το παρόν συνεχίζει με την εκπομπή του.

Πηγή: youfly.com 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ