2013-05-22 13:25:23
Φωτογραφία για Στην Μπράγκα ο Εντίνιο
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Εντίνιο, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπράγκα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Ακαντέμικα απέφερε στον Εντίνιο μία μεταγραφή στην Μπράγκα, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που στο παρελθόν έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τις φανέλες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, επιστρέφει στην Μπράγκα μετά από 8 χρόνια, αφού είχε αγωνιστεί εκεί τις σεζόν 2003-04 και 2004-05.

Ο Εντίνιο ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά με 13 γκολ σε 27 αγώνες με τη φανέλα της Ακαντέμικα, όντας ο πέμπτος σκόρερ της Primeira Liga, ενώ για τη μεταγραφή του δήλωσε:

"Είναι τεράστια η περηφάνια, που επιστρέφω στην ομάδα, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να ωριμάσω ποδοσφαιρικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα".

Όσον αφορά στο τι τον παρακίνησε για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μπράγκα, επισήμανε πως η συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του: "Αυτήν τη στιγμή, η Μπράγκα είναι η τρίτη δύναμη και είναι μεγάλη τιμή που ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η ομάδα συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά ήταν απαραίτητο για μένα να έρθω εδώ".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ