2013-05-30 17:54:04
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στο "RedPlanet.gr", τονίζοντας πως όλοι στον Ολυμπιακό έχουν τεράστιο κίνητρο ώστε να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα, τον πρωταρχικό στόχο της σεζόν.

"Τα συμβόλαια τα αφήνουμε για το καλοκαίρι", είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο ΣΕΦ το Ρέθυμνο με σκορ 77-62 και με αυτόν τον τρόπο έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων, με τον Έλληνα σμολ-φόργουορντ να τονίζει πως το Πρωτάθλημα Ελλάδας ήταν ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

"Έχουμε τεράστιο κίνητρο ώστε να το κατακτήσουμε", είπε, ενώ επεσήμανε πως τα θέματα συμβολαίων και παρόμοιες σκέψεις τα αφήνουν για το καλοκαίρι, καθώς άπαντες είναι αφοσιωμένοι στην κατάκτηση του τίτλου.

Πως πρέπει να χειριστεί ο Ολυμπιακός το γεγονός πως επέστρεψε σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ύστερα από την κατάκτηση της Euroleague;


"Πλέον έχουν περάσει αρκετές μέρες από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, έχουμε μπει κανονικά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, βρισκόμαστε στα ημιτελικά και προετοιμαζόμαστε για έναν ακόμη στόχο που έχουμε μπροστά μας, όπως είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος."

-Ίσως κάποιοι πουν πως... δεν τρέχει και τίποτα αν χάσετε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αφού πήρατε το Ευρωπαϊκό. Φαντάζομαι ισχύει το αντίθετο για εσάς και έχετε μεγάλο κίνητρο ώστε να το κατακτήσετε. Έτσι δεν είναι;

"Εννοείται πως όλοι μας στον Ολυμπιακό έχουμε τεράστιο κίνητρο ώστε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ο πρωταρχικός στόχος για εμάς, από το ξεκίνημα της χρονιάς, ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Όλοι μας έχουμε μεγάλη επιθυμία να κατακτήσουμε και αυτό τον τίτλο και έχουμε μεγάλο κίνητρο ώστε να κλείσουμε αυτή την χρονιά όμορφα, κερδίζοντας και αυτό το τρόπαιο. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο τίτλος και τον θέλουμε".

-Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου; Να μείνει αποκλειστικά συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην σκέφτεται συμβόλαια και παρόμοια θέματα;

"Σαφώς και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά τώρα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα αφήσουμε για το καλοκαίρι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας και έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε στους τελικούς. Τα θέματα των συμβολαίων και παρόμοιες σκέψεις τα αφήνουμε για μετά, αφού ολοκληρωθεί η σεζόν, για το καλοκαίρι. Τώρα πρέπει να αφιερωθούμε στον στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην κατάκτηση αυτού του τίτλου".

-Θεωρείς πως ο Ολυμπιακός θα "καθαρίσει" εύκολα το Ρέθυμνο; Το μυαλό σας μήπως είναι ήδη στους πιθανούς τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό;

"Όχι, δεν θα είναι εύκολη η σειρά. Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ περίεργη ομάδα, παίζει ένα δύσκολο μπάσκετ, που αν βρει ρυθμό, τρέξει και βάλει τρίποντα, γίνεται ένας πολύ επικίνδυνος και δύσκολος αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας, να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε, ώστε να πάρουμε την πρόκριση και να φτάσουμε στους τελικούς."
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ