2013-06-01 15:40:08
Φωτογραφία για Aνθωροπκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη που σκότωσε τον πρατηριούχο στην Κυλλήνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου για τη σύλληψη αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες (31-5-2013) και ώρα 22:45, στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ειδικότερα ο δράστης πλησίασε πεζός τον 63χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου, τη στιγμή που είχε κλείσει το κατάστημα και κατευθυνόταν προς το όχημα του μαζί με την σύζυγό του. Ο δράστης ζήτησε τις εισπράξεις από τον ιδιοκτήτη και ταυτόχρονα πυροβόλησε δύο φορές με αποτέλεσμα η μία βολίδα να τραυματίσει θανάσιμα τον 63χρονο.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός χωρίς να αφαιρέσει τα χρήματα από το θύμα. Ο 63χρονος διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (2) κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9mm. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου, ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο κ. Εισαγγελέας Αμαλιάδας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ