2013-06-03 08:29:05
Φωτογραφία για Αναζητούν ιδιοκτήτη μάντρας που αγόρασε κλοπιμαία
Έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου ιδιοκτήτη μιας μάντρας ανακύκλωσης υλικών σε χωριό της Ημαθίας διενεργούν οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, μετά την ανεύρεση κλοπιμαίων που είχαν πουλήσει στην επιχείρησή του δυο Έλληνες οι οποίοι είχαν ρημάξει την αποθήκη του ποιμνιοστάσιου ενός 40χρονου στο Πλατύ Ημαθίας.

Οι δράστες ηλικίας 18 και 35 χρόνων συνελήφθησαν στην Αλεξάνδρεια στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και υπέδειξαν στους αστυνομικούς μια συστάδα θάμνων όπου είχαν κρύψει μία ηλεκτρογεννήτρια την οποία είχαν κλέψει από το ποιμνιοστάσιο. Μαζί με αυτήν, ομολόγησαν ότι είχαν «σηκώσει» μία αντλία νερού, δύο παλιές μπαταρίες από τρακτέρ και μία φορητή τηλεόραση συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, τα οποία πούλησαν για… 25 ευρώ στη μάντρα!

Με τις κατηγορίες της κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 18χρονου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία καταδικάστηκε σε εγκλεισμό σε ίδρυμα ανηλίκων ως την συμπλήρωση του 20ου έτους της ηλικίας του, για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ