2013-06-03 09:10:05
Φωτογραφία για ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΚΟΜΕΣ : ΔΕΝ ΛΕΣ ΕΥΚΟΛΑ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ...
Ο Ζόρντι Γκόμες φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και ο μάνατζέρ του κάνει λόγο για μία σπουδαία προοπτική, τονίζοντας όμως ότι προτεραιότητα για τον παίκτη αποτελεί η Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 28χρονος μέσος βρίσκεται στη λίστα των παικτών που έχουν προταθεί στους ερυθρόλευκους κι εξετάζονται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Με μία σχεδόν «γεμάτη» τετραετία στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουίγκαν, η περίπτωσή του δείχνει αρκετά ενδιαφέρουσα, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ, βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, με πρώτη επιλογή να αποτελούν οι σύλλογοι της Πρέμιερ, όπως τονίζει ο εκπρόσωπος του παίκτη, Οράσιο Γαγκιόλι.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, δεν μπορείς να πεις εύκολα όχι σε μία τέτοια σπουδαία προοπτική», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός ατζέντης στον «Γαύρο» και πρόσθεσε:

«Πρώτη του επιλογή είναι να μείνει σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς δεν επιθυμεί να παίξει στην Τσάμπιονσιπ. Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Γουίγκαν, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ