2013-06-04 18:57:12
Φωτογραφία για ANAKOIΝΩΣΗ YGEIANET
Η κ. Σκοπούλη αναδείχτηκε ως πολιτικό πρόσωπο σε μία νύχτα, αποτελώντας επιλογή της ΔΗΜΑΡ μετά το συμπεθεριό με τη ΝΔ για τη μοιρασιά της κυβερνητικής λείας.

Η κ. Σκοπούλη έγινε γνωστή για τον sui generis χαρακτήρα της και τις συμπλεγματικές παρεμβάσεις σε διάφορα θέματα.

Το Σάββατο έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα (κλικ εδώ) στην οποία βγάζει τα σώψυχά της καισέρνει τα εξ αμάξης στον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Αντώνη Σαμαρά, προφανώς διότι έχει βεβαιωθεί για την επικείμενη αποπομπή της από το κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό.

Περιμέναμε να της απαντήσει το Μέγαρο Μαξίμου, ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Μουρούτης ή ο Λυκουρέντζος.

Κι όμως. Δεν απαντά κανείς εξ αυτών.

Απαντά ο Γιώργος Πατούλης (κλικ εδώ)!!

Το πράττει μάλιστα όχι ως στέλεχος της ΝΔ, πράγμα θεμιτό, αλλά αξιοποιώντας την ιδιότητά του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και καλώντας την κ. Σκοπούλη να αδειάσει αμέσως τον υπουργικό θώκο διότι «προσβάλλει τον Πρωθυπουργό».


Η επικοινωνιακή βουλιμία και η αχαλίνωτη φιλοδοξία του κ. Πατούλη προφανώς δεν του επιτρέπουν ν΄ αντιληφθεί ότιθεσμικός ρόλος του Προέδρου του ΙΣΑ δεν είναι να προστατεύει τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς όταν δέχονται ενδοκυβερνητικά βέλη. Απεναντίας ο ρόλος του είναι να προστατεύει τους γιατρούς της Αθήνας από την κυβέρνηση που κατασπαράσει νοσοκομειακούς και ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς, εργαστήρια, Νοσοκομεία και ΚΥ.

Εκτός κι αν ο κ. Πατούλης επιδιώκει να μιμηθεί το του Αμπατζόγλου τρόπαιον. YGEIANET
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
European Maintenance Symposium (EMS) 2013
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
European Maintenance Symposium (EMS) 2013
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ