2013-06-04 20:41:42
Φωτογραφία για Υποψίες κίνησαν Γιαννιτσά και Καλλονή
Ο τρίτος σκόρερ του παιχνιδιού, ΛεοζίνιοΤα κρούσματα ύποπτων αγώνων στην Football League αυξάνονται, καθώς η ΟΥΕΦΑ εντόπισε και τρίτο «πονηρό» παιχνίδι. Αυτή την φορά στο μικροσκόπιο των “λαγωνικών” της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μπήκε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Καλλονή.

Η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Καλλονή είναι η τρίτη της Football League, την οποία η ΟΥΕΦΑ χαρακτηρίζει ύποπτη ως προς τον στοιχηματισμό της. Το παιχνίδι διεξήχθη στις 22 Μαϊου στα Γιαννιτσά και έληξε με νίκη της Καλλονής 0-3, με την απόδοσή της να πέφτει από το 1,60 στο 1,17.

Η ανακοίνωση της Football League:

«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ που διεξήχθη στις 22/5/2013.

Ο Πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Οργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

Τα προηγούμενα παιχνίδια που χαρακτηρίστηκαν "ύποπτα" ήταν το Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πιερικός 3-1 και το Ηρακλής Ψαχνών - Αναγέννηση Επανομής 4-3.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ