2013-06-05 00:28:04
Φωτογραφία για ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης το διασκέδασαν στον Κωνσταντίνο Γαλανό
Από το Γραφείο Τύπου

Όταν οι πρωταθλητές διασκεδάζουν στον Κωνσταντίνο Γαλανό.

Γέμισε κύπελλα και χαμόγελα το νυχτερινό κέντρο Ρομέο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Γαλανός, δεν ήταν μόνο αυτά που κοσμούσαν τα μπροστινά τραπέζια αλλά και η φανερή συγκίνηση φίλων και παιχτών, που κατέκλυσαν το μαγαζί από νωρίς για να γιορτάσουν την μεγάλη τους επιτυχία.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτός που κατέφθασε πρώτος με το τρόπαιο του πρωταθλητή, για να γλεντήσει την μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου, που μετά από 13 χρόνια επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Το χειροκρότημα του κόσμου προς τους πρωταθλητές ήταν γεγονός όταν και η κούπα βρέθηκε ψηλά στα χέρια των παιχτών πανηγυρίζοντας συγκινημένοι με τους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού.

Η επόμενη βραδιά είχε την ίδια γεύση χαράς, καθώς εκεί βρέθηκαν οι παίχτες και όλο το επιτελείο της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ φέρνοντας μαζί τους τα δύο κύπελλα που κατέκτησαν, κυπέλλου και πρωταθλητή. Ό Κωνσταντίνος Γαλανός δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να δημιουργεί κλίμα γιορτής, μέχρι που το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά από τους φίλους της Ένωσης που δεν σταμάτησαν στιγμή να πανηγυρίζουν μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.


«Αέρα στα πανιά σου» ήταν το σύνθημα που δημιουργήθηκε, καθώς είναι ο στοίχος της επιτυχίας του Κωνσταντίνου Γαλανού, ο τραγουδιστής μετά τις ευχές προς τον πρόεδρο και την ομάδα της ΑΕΚ, παρέδωσε το μικρόφωνο στους αθλητές και τα συνθήματα πήραν σειρά για να αποκορυφωθεί η όλη συγκίνηση της σπουδαίας αυτής βραδιάς.

Δείτε το βίντεο για το τι συνέβη και τα συμπεράσματα δικά σας...
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ