2013-06-05 12:27:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Nικητές οι οικοδόμοι στο πρωτάθλημα επαγγελματικών τάξεων Κώστας Δαβουρλής
Στα πλαίσια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου επαγγελματικών τάξεων με την επωνυμία «ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ» που διοργανώνει το Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατέρων, διεξήχθη ο τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «DA LUZ» παρουσία πολλών θεατών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με αμείωτο ενδιαφέρον και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, η ομάδα του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ επικράτησε με σκορ 3 – 2 στην παράταση ( 2 - 2 η κανονική διάρκεια ).

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες του τελικού, καθώς και στις δυο τριταθλήτριες ομάδες, της ΟΜΑΔΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ και των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ενώ τιμήθηκαν και οι δεκαεννέα ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Ιδιαίτερη αναφορά και βράβευση έγινε στην ομάδα CITRIX, για την συμπεριφορά και το ήθος τους σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.


Επίσης τιμήθηκαν ο κ. Βασίλης Πετρίτσης επί πολλά χρόνια πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και υπεύθυνος των Οικοδόμων, ο κ. Σπυρίδων Μάλφας από την Ελ. Αστυνομία, για την παροχή πρώτων βοηθειών η κυρία Γεωργία Μιχαλοπούλου καθώς και ο κ. Δημήτριος Βέρρας υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων «DA LUZ» για την μεγάλη βοήθεια που παρείχε καθ΄ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Δ. Ελλάδας υποστράτηγος κ. Αθανάσιος Ματσίκας, ο Αστυνομικός Δ/ντης Αχαίας, ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, καθώς και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, Θεοχάρης Μασσαράς, ο πρόεδρος Πολιτιστικού Τομέα κ. Νικόλαος Κωστόπουλος και ο Δ/ντης Παιδείας & δια βίου μάθησης κ. Νικόλαος Αλιβιζάτος.

Οι οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει, τον κ. Κωνσταντίνο Ντάσιο «Θράκα», Παντελή Κυριαζή, κ. Δημήτριο Σπηλιωτόπουλο, τους αδελφούς Μιχαλόπουλου «ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ» και τις αθλητικές εγκαταστάσεις «DA LUZ», που ήταν και οι χορηγοί της εκδήλωσης.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Θεοχάρης Μασσαράς, ευχαρίστησε και τίμησε την οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. κ. Θεόδωρο Αργυράτο (Πρόεδρο) Ανδρέα Κεπενό (Γραμματέα) Νικόλαο Κολέτση, Φίλιππο Καραμούζη και Σάκη Ξένο, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες και συντελεστές της, για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση και εξέφρασε την ευχή, την επόμενη χρονιά να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, επισημαίνοντας πως τέτοιες εκδηλώσεις προσδίδουν μαζικότητα στον αθλητισμό.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ