2013-06-08 07:27:03
Φωτογραφία για Πασιένσια για ΠΑΟΚ: Δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων
Με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο, ο Ντομίνγκος Πασιένσια επιβεβαίωσε το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην “A Bola”, ο Πασιένσια τόνισε ότι δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας:

“Ο Ντομίνγκος Πασιένσα επιβεβαίωσε στην εφημερίδα μας ότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι ο ελληνικός Τύπος θεωρούσε δεδομένη τη συμφωνία, ο Ντομίνγκος δεν υπέγραψε με τον ιστορικό ελληνικό σύλλογο, ο οποίος θα συμμετάσχει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Η κάθε πλευρά παρουσίασε τις αντίστοιχες ιδέες της και στο τέλος βγάλαμε το συμπέρασμα ότι δεν ταυτίζονταν'', δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος χάνει για δεύτερη σερί χρονιά την ευκαιρία να δουλέψει στην Ελλάδα.

Πέρσι είχε συζητήσει με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που όμως προσέλαβε έναν άλλο Πορτογάλο, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Έτσι, ο Ντομίνγκος Πασιένσια παραμένει ανοικτός σε προτάσεις”, αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Στον ΠΑΟΚ πλέον βρίσκονται από την αρχή σε αναζήτηση προπονητή, με το χρόνο να πιέζει, καθώς στα τέλη Ιουλίου υπάρχει ο πρώτος αγώνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ