2013-06-09 13:36:41
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Μόνο ο Κάρλος Πιρές δεν θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει διατηρήσει το ίδιο επιτελείο κατά τα ¾. Δηλαδή, μαζί του είναι ο Νέλσον Καλντέιρα, ο Αντόνιο Βιεϊρά, ενώ στην ανάλυση θα είναι ο Μιγκέλ Μόιτα. Αντί του Κάρλος Πιρές, προπονητής των τερματοφυλάκων είναι ο Νέλσον Περέιρα.

Μάλιστα ο πρώην βοηθός του Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό για τους τερματοφύλακες, είχε βγάλει πικρία για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο μέσω του facebook, καθώς είχε γράψει πως δεν ήταν δική του επιλογή να μη δουλέψει με τον Πορτογάλο τεχνικό. Πάντως, όσοι είχαν ζήσει τον Κάρλος Πιρές παραδέχονται ότι πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο άτομο, αλλά για τη συγκεκριμένη δουλειά μάλλον δεν έχει αρκετές γνώσεις.

Πάντως το περσινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, το πρόγραμμα το έβγαζε ο Βασίλης Αλεξούδης, ενώ στην πορεία υπήρξε αλλαγή σχεδίων και επέστρεψε ο Αλέκος Ράντος, ο οποίος είχε αποχωρήσει. Μάλιστα, η κίνηση αυτή ευχαρίστησε τους Κάρολ και Μέγιερι, που ήξεραν τη δουλειά του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ