2013-06-25 06:21:04
Φωτογραφία για Σενάρια για Τουλαλάν και Ολυμπιακό!
Το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκουν οι Άγγλοι σε μεταγραφική τράμπα Κάρντιφ και Μάλαγας, αποκαλύπτοντας ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Ζερεμί Τουλαλάν.

Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τους νταμπλούχους Ελλάδας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με προέλευση το Νησί. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδας walesonline.co.uk, η Κάρντιφ που ανέβηκε φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε πρόταση ύψους 12 εκα. ευρώ για τον μέσο της Σέλτικ, Βίκτορ Ουνιάμα.

Ο λόγος μάλιστα που κινείται για την απόκτηση του χαφ των Σκωτσέζων, είναι ότι δέχτηκε πρόταση από τη Μάλαγα για την πώληση του βασικού της αμυντικού μέσου, Άρον Γκούναρσον. Κάπου εδώ έρχεται να κολλήσει και ο Ολυμπιακός, αφού το δημοσίευμα σημειώνει ότι αναμένεται να αποχωρήσει ο βασικός «κόφτης» των Ανδαλουσιάνων, Ζερεμί Τουλαλάν κι ένας από τους ενδιαφερόμενους, είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Η περίπτωση του 30χρονου άσου βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους Πειραιώτες, αρκεί να σκεφτεί κανείς το γεγονός πως το 2011 είχε αποκτηθεί έναντι 12 εκατ. ευρώ από τη Λυών, τη στιγμή που έχει συμβόλαιο ως το 2015 με τους Ισπανούς.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ