2013-06-26 23:13:02
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ... «Brent Petway & Friends»
Ένα camp διαφορετικά απ' τα υπόλοιπα, το «Brent Petway & Friends» (8-12/7), μετρά αντίστροφα για την έναρξή του κι υπόσχεται πολλές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους.

Τις τελευταίες ημέρες είναι πρωταγωνιστής σε μετεγγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού κι ανακοίνωση της απόκτησής του απέχει ελάχιστα μακριά. Προσεχώς ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων όσοι βρεθούν στα ξενοδοχεία The Westin Resort, Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort στο νομό Μεσσηνίας.

O Aμερικανός πάουερ φόργουορντ ηγείται του προγράμματος «Brent Petway & Friends» στις 8-12/7 και καλεί μικρούς και μεγάλες να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το αγαπημένο άθλημά τους.

Το camp θα προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν τους κανονισμούς και τις τεχνικές του μπάσκετ, να αναπτύξουν ειδικές φυσικές κι αγωνιστικές ικανότητες, να βελτιώσουν τις ατομικές και τις ομαδικές δεξιότητές τους στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ προδιαγραφών F.I.B.A., όπου ήδη τοποθεντούνται νέες μπασκέτες, προκειμένου να... αντέξουν στα καρφώματα του 28χρονου!


Οι εγκαταστάσεις στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο του Navarino Dunes φαντάζουν... παραδεισένιες, όπως αναμένεται να είναι κι η εμπειρία όλων όσοι τη ζήσουν από κοντά.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο απ' τον Μπρεντ Πέτγουεϊ όσο κι απ' τον προπονητή της ομάδας του Α.Γ.Ο.Ρ., Θανάση Γιαπλέ, αλλά ήδη την πρόσκληση για να διδάξουν έχουν αποδεχθεί μερικοί απ' τους κορυφαίους προπονητές της Ευρωλίγκας!

Πληροφορίες συμμετοχής και κρατήσεων στο τηλέφωνο 27230 97000 και στις ιστοσελίδες www.westincostanavarino.com και www.romanoscostanavarino.com.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ