2013-07-03 13:40:06
Φωτογραφία για ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ... «ΜΑΧΗ» ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΒΙΕΪΡΑ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μάχονται για την απόκτηση του Ούγκο Βιέιρα. Μάλιστα η Μπενφίκα αξιώνει ένα ποσό κάτω από το 1 εκατομμύριο ευρώ Συγκεκριμένα δημοσίευμα της "abola" κάνει λόγο σήμερα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 24χρονο Πορτογάλο επιθετικό, Ούγκο Βιέιρα, που ανήκει στην Μπενφίκα.

«Τα δύο καλύτερα κλαμπ αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θέλουν τον Ούγκο Βιέιρα. Ο ΠΑΟΚ, που έχει αποκτήσει ήδη τον Μιγκέλ Βίτορ, θα προσπαθήσει να συμφωνήσει και με τον πρώην συμπαίκτη του. Αλλά δεν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει πολλά χρήματα, μόνο μισό εκ. ευρώ. Η Μπενφίκα αρχικά ζήτησε ένα εκ. ευρώ για την απελευθέρωση του Βιέιρα και ίσως η λύση βρεθεί κάπου στην μέση".

Στη συνέχεια τονίζεται ότι θα επιλέξει την ομάδα που θα τον συμφέρει οικονομικά: "Κάτι ανάλογο ισχύει και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και θα πάει σε όποια ομάδα του δίνει τα περισσότερα. Ο Παναθηναϊκός, ακόμη, και η Κιέβο διεκδικούν τον παίκτη, αλλά η εκδήλωση του ενδιαφέροντος δεν ήταν τόσο δυνατή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ