2013-07-11 20:34:57
Φωτογραφία για  Επανεξελέγη ο Μώραλης στην προεδρία της Superleague
Ο Γιάννης Μώραλης θα παραμείνει στη θέση του προέδρου της Superleague για δεύτερη σερί χρονιά, κάτι που μπορεί μεν να προβλέπεται από το καταστατικό, αλλά συμβαίνει για πρώτη φορά από τη σύσταση της Λίγκας. Παράλληλα, ο συναιτερισμός ενέκρινε την επέκταση συμβολαίου με τη Nova μέχρι το 2017 για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Δυο ειδήσεις έβγαλε το Δ.Σ. και η Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκας το απόγευμα της Πέμπτης. Ομόφωνα εξελέξη ο Γιάννης Μώραλης για δεύτερη σερί σεζόν πρόεδρος της Superleague, καθώς όταν ζήτησε από όποια ομάδα τυχόν διαφωνεί να το γνωστοποιήσει, ουδείς πήρε το λόγο και μάλιστα στο τέλος χειροκροτήθηκε Επίσης, σχετικά με τα υπόλοιπα ζητήματα, εγκρίθηκε η επέκταση του συμβολαίου με τη NOVA, με την αναγκαία οικονομική αναπροσαρμογή, που λήγει πλέον το 2017 έχοντας ισχύ δυο επιπλέον ετών. Μοναδικό "όχι" ήταν αυτό του Παναθηναϊκού, ενώ ο ΠΑΟΚ επιφυλάχθηκε να απαντήσει ζητώντας διορία 48 ωρών για να κάνει γνωστή τη θέση του.

Όσο για τα χρήματα από τα τηλεοπτικά υπήρξε ομόφωνη αποδοχή της πρότασης του ΠΑΟΚ προκειμένου να υπάρξει αναπροσαρμογή στον τρόπο διανομής τους. Η πρόταση των Θεσσαλονικέων αναφέρει πως θα πρέπει να υπάρξει η εν λόγω αναπροσαρμογή καθώς αφενός οι ομάδες είναι πλέον 18, ενώ έχουν αλλάξει και κάποια δεδομένα, όπως η απουσία της ΑΕΚ που κατείχε μεγάλο μέρος της «πίτας» το οποίο θα πρέπει να ανακατανεμηθεί στους υπολοίπους. Σχετικά με τη διανομή των τηλεοπτικών, αυτό θα το αναλάβει εταιρεία αξιολόγησης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ