2013-07-12 12:00:19
Φωτογραφία για «ΑΡΠΑΞΕ» ΤΙΑΓΚΟ Η ΜΠΑΓΕΡΝ!
Η παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν, φαίνεται πως έπαιξε το... ρόλο της, ώστε η ομάδα του Μονάχου να... αρπάξει τελικά τον Τιάγκο Αλκαντάρα, με τον διεθνή παίκτη να είναι έτοιμος να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που... πάλευε την περίπτωσή του εδώ και καιρό, αλλά η Μπάγερν με κίνηση... ματ τον κάνει δικό της, όπως αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα «Sky Italia» και παρουσιάζει το "pamesports.gr".

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Μπάγερν συμφώνησε να εξαγοράσει τη ρήτρα των 18.000.000 ευρώ που του είχε βάλει η Μπαρτσελόνα στον 22άχρονο άσο και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Ο Αλκαντάρα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέρχονται στα 2,5εκ. ευρώ.

Καταλυτικό ρόλο στη συγκεκριμένη εξέλιξη έπαιξε ο τεχνικός της Μπάγερν, Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος είχε ως παίκτη τον Τιάγκο Αλκάνταρα στη Μπαρτσελόνα από το 2008 έως το 2012!

Ο Τιάγκο Αλκαντάρα ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Ισπανίας προς την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης στην τελική φάση στο Ισραήλ μέσα στον Ιούνιο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ