2013-07-13 22:14:54
Φωτογραφία για Πρόβλημα στην βιομηχανία για την κατασκευή οθονών αφής
Για να κατασκευαστή μια οθόνη αφής των έξυπνων συσκευών χρειάζεται μια διάφανη επίστρωση από ένα υλικό που ονομάζεται IΤΟ και αποτελείται ..

από  ινδίου* οξείδιο του κασσιτέρου και η εξόρυξη του γίνετε όλο και πιο δύσκολη αφού τα κοιτάσματα μειώθηκαν σημαντικά με αποτέλεσμα μάλιστα η τιμή του να αυξηθεί 25% τα δυο τελευταία χρόνια.

Για αυτό το σκοπό η εταιρία που ειδικεύεται πάνω σε αυτήν την τεχνολογία εργάζεται και έχει βρει εναλλακτικές λύσεις που όμως είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο με σκοπό να αντικατασταθούν οι παλιές οθόνες.

 Some manufacturers are already planning on incorporating ITO alternatives into their devices. Foxconn might begin using carbon nanotubes in the non-Apple devices it makes by the end of 2013, and Samsung is working on prototypes that use graphene, according to Martinez.

χαρακτηριστικά η εταιρία αναφέρει πως στα επόμενα 10 χρόνια δεν θα υπάρχει πια το ΙΤΟ και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση σύντομα.

 Via:gigaom

* Το χημικό στοιχείο ίνδιο είναι σπάνιο, μαλακό, εύτηκτο, πτητικό, ελατό και όλκιμο αργυρόλευκο μέταλλο με στιλπνή μεταλλική λάμψη. Ο ατομικός αριθμός του είναι 49 και η σχετική ατομική μάζα του 114,818. Βικιπαίδεια
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παπουτσής μέχρι... δακρύων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παπουτσής μέχρι... δακρύων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ