2013-07-13 22:57:02
Φωτογραφία για Σε αναζήτηση...φοιτητών από το Αγρίνιο ο πρ.υφυπουργός εξωτερικών Γ.Βαληνάκης
Καμπάνια...στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και κουμπάρoς του Κώστα Καραμανλή κ.Γιάννης Βαληνάκης με στόχο την ενημέρωση για προπτυχιακές σπουδές στο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.

Συγκεκριμένα χθες σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου έγινε η παρουσίαση του Πανεπιστημίου έντεινοντας τις προσπάθειές ανάδειξης των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων, και την προσέλκυση φοιτητών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές από την Αιτωλοακαρνανία με στόχο την απόσπαση μεγαλύτερου μεριδίου για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Ο κ.Βαληνάκης το τελευταίο διάστημα έχει αφοσιωθεί σε αυτή την προσπάθεια , και το Αγρίνιο δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή για τον ίδιο μιας και η γυναίκα του έλκει την καταγωγή της από την πόλη μας.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου εμφανίζονται πλέον με σοβαρές αξιώσεις στην προσέλκυση των φοιτητών, ανάμεσα στους οποίους σημαντικό κομμάτι αποτελούσαν παραδοσιακά οι Ελληνες - τουλάχιστον πριν από την κρίση.

 http://cityvoice.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ