2013-07-23 15:42:05
Φωτογραφία για Επόμενο βήμα για τη Ρόδο η ανακατασκευή του Τιτανικού
Δεν μας έφταναν όλα τ’άλλα μας ήρθε και η τελευταία κατραπακιά. Η Ολυμπιακή ή Ολυμπιακές Αερογραμμές ή Ολυμπιακή Ιπτάμενη (όπως θέλετε πείτε την), σταματάει λέει τα δρομολόγια από Αθήνα Προς Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο από 13 Οκτωβρίου!

Δεν είναι δυνατόν να ζούμε σε μία χώρα που επιβιώνει χάρις στον τουρισμό αντί να προχωράμε μπροστά να οδεύουμε προς τα πίσω.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει για ποιο λόγο πάρθηκε αυτή η εξωφρενική απόφαση.

Αυτό που βλέπω είναι ότι κι άλλος κόσμος θα χάσει την δουλειά του, από τους πιο κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως δεν θα έχουν διευρυμένο πρόγραμμα αεροπορικών δρομολογίων και ενδεχομένως οι…ιθαγενείς και οι τουρίστες που εξακολουθούν και έρχονται στην χώρα μας να πέσουν θύματα μονοπωλίου της οποιασδήποτε αεροπορικής εταιρείας.

Ως συνήθως τέτοιες ειδήσεις μπορεί να περνάνε στα ψιλά ή και να μην περνάνε καθόλου από τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας και ως συνήθως δεν είδαμε ακόμα κάποια αντίδραση από τους αρμοδίους του τόπου μας (και αναφέρομαι στη Ρόδο και στην Δωδεκάνησο γενικότερα).


Τώρα θα μου πείτε ότι ολόκληρη έδρα της Περιφέρειας πήγε στη Σύρο εδώ θα κολλήσουμε τώρα?

Πως είπατε? Η νυν κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ότι η Περιφέρεια Δωδεκανήσου θα υπήρχε σαν ξεχωριστή οντότητα? Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε?

Διάβασα ότι ομάδα Ροδίων σχεδιάζουν την ανακατασκευή του Κολοσσού για να προσελκύσουν κόσμο στο Σμαραγδένιο Νησί. Μήπως να προχωρούσαμε όλοι μαζί στην ανακατασκευή του…Τιτανικού?

Το βύθισμα εξάλλου το έχουν αναλάβει οι γνωστοί-άγνωστοι που εδρεύουν στο Ελληνικό (?) Κοινοβούλιο και οι εντολοδόχοι τους που είναι απόγονοι των Βαυαρών….

Καλό μας ταξίδι (έστω και χωρίς φτερά) ω Έλληνες!

allaksogolies.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάτι κινείται στη ΔΗΜΑΡ…!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάτι κινείται στη ΔΗΜΑΡ…!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ