2013-07-26 08:41:04
Φωτογραφία για Παρουσίασε Αμπντούν η Νότιγχαμ
Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με την άλλοτε μεγάλη ομάδα της Αγγλίας αποχωρώντας μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ παρουσιάζεται και ένα μίνι βιογραφικό του Αμπντούν ο οποίος έχει 11 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Μεγάλωσε στην Γαλλία και στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν. Αφού είχε ένα πέρασμα από την Αζαξιό, τον έφερε στην Ελλάδα η Καβάλα.

Αν και η ομάδα της Μακεδονίας υποβιβάστηκε εκείνος ξεχώρισε και πήρε μετεγγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμπντούν θα παίξει στην Αγγλία καθώς το 2007 είχε δωθεί δανεικός στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αλγερινός άσος υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία, η Νότιγχαμ έδωσε στον Ολυμπιακό 2 εκ. ευρώ.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής από τον αγγλικό σύλλογο ο Αμπντούν έκανε δηλώσεις στο BBC:


«Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα παίξω με καρδιά και ελπίζω να ανεβούμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Θέλω να αποδείξω την αξία μου. Είχα παίξει στην Αγγλία πριν από 7 χρόνια με τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά τότε ήμουν πολύ μικρός. Για καιρό ήθελα να παίξω στην Αγγλία, οι άνθρωποι εδώ αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Υπήρχαν πολλές ομάδες που με ήθελαν αλλά είχα δώσει το λόγο μου στον ιδιοκτήτη της ομάδας. Όταν λέω κάτι, τηρώ την υπόσχεσή μου. Μου αρέσει να ντριμπλάρω και να σεντράρω αλλά το σημαντικότερο είναι να βοηθάω στην επιτυχία της ομάδας. Έχω μιλήσει με τον συμπατριώτη μου, τον Αντλέν Γκεντιούρα και μου εξήγησε ότι η Νότιγχαμ είναι μία οικογένεια με φανταστικούς οπαδούς».

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΟΚ: Η λίστα για τη Μέταλιστ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΟΚ: Η λίστα για τη Μέταλιστ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ