2013-07-26 14:53:03
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Πυροβόλησαν κατάστημα καφέ με κυνηγετικό
Ένας πυροβολισμός τάραξε την ηρεμία της νύχτας χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, με δράστη άγνωστο άτομο που έβαλε στόχο καφέ σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η ώρα ήταν 5:10 χθες τα ξημερώματα όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός που σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστος που επέβαινε σε αυτοκίνητο άγνωστης μάρκας και άγνωστου χρώματος, πέρασε έξω από το καφέ, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, και πυροβόλησε μία φορά με στόχο την τζαμαρία του καταστήματος.

Η τζαμαρία έγινε χίλια κομμάτια και ο άγνωστος εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αφήσει ίχνη πίσω του.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος της Τροχαίας Αμαλιάδας, που απέκλεισαν το σημείο και άρχισαν τις έρευνες, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα ο πυροβολισμός ήταν ένας και προήλθε από κυνηγετικό όπλο, ενώ από την προανάκριση δεν έχει προκύψει κάποιο περαιτέρω στοιχείο, αφού ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν φαίνεται να είχε διαφορές με κάποιον ή να είχε δεχθεί απειλές. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ