2013-08-11 13:42:02
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΝΙΩΘΩ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΩ ΠΙΣΩ
Στο φιλικό παιχνίδι με τη Βαλένθια αγωνίστηκε και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "levante-emv.com", όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς νιώθει στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός παραδέχτηκε ότι περνά υπέροχα στην Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολύ καιρό στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα, χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τη Βαλένθια. Να σημειωθεί πως η συνέντευξη δόθηκε πριν το χθεσινό παιχνίδι.

«Μεγάλωσα στην Ολίβα και για μένα είναι πάρα πολύ ωραίο να επιστρέφω εδώ και να μετάσχω σε ένα τουρνουά και μάλιστα, στο Μεστάγια», ανέφερε αρχικά ο Φουστέρ, για να εκφράσει την άποψή του για την Βαλένθια.

«Έχει κάνει καλά φιλικά κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Βαλένθια είναι δυνατή ομάδα, αλλά εδώ ήρθαμε για το τρόπαιο».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό λέγοντας: «Δεν σκοπεύω να τελειώσω εκεί την καριέρα μου, καθώς έχω πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μου για να συνεχίσω να παίζω. Νιώθω ωραία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχω κατακτήσει πέντε τίτλους. Ανυπομονώ να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα για πολύ καιρό».


Όσον αφορά στην ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ισπανία, απάντησε: «Είναι πολύ ωραίο να επιστρέφεις στο σπίτι σου, αλλά τώρα ζω μια ωραία εμπειρία και δεν γυρνώ πίσω».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κρίση που μαστίζει τη χώρα μας: «Προέρχομαι από μια χώρα όπου δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα τούτη τη στιγμή. Και στην Ελλάδα δεν πηγαίνουν καλά και μπορεί να είμαι υγιής και να μην αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα, αλλά το επίπεδο μειώνεται. Πολλές ομάδες υποφέρουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ