2013-08-11 13:43:05
Φωτογραφία για Περίεργες συμπτώσεις μετά από την ενημέρωση για τις πυρκαγιές, παρατηρεί αναγνώστης
Με ταλανίζει εδώ και καιρό ποιος είχε την ρηξικέλευθη και τόσο καρποφόρα ιδέα να ενημερώνετει ο κόσμος με τυμπανοκρουσίες για τις φωτιές..

Η ενημέρωση είναι καλή όπως και η πρόληψη, όταν όμως η συμπτωση οδηγεί μόνιμα στο ίδιο αποτέλεσμα αρχίζω να μπαίνω σε υποψίες.. Kύριοι αφού γνωρίζετε για τα μποφόρ γιατί δεν γεμίζουν τα δάση και οι τριγύρω χώροι με ασφάλεια αστυνομική και πυρόσβεσης;

Γιατί δεν προσλαμβάνονται εποχιακοί φύλακες να σώσουν το εναπομείναν και αφορολόγητο οξυγόνο αυτού του τόπου; Γιατί στα καμμένα δάση δεν γίνεται άμεσα αναδάδωση αλλά σύντομα γεμίζουν με βίλες που νομιμοποιούνται από παραθυράκια νόμων και πισίνες που δηλώνονται δεξαμενές; Το δεικτη κινδύνου τον βλέπω και τον νιώθω από την ισχύ του αέρα, δεν έχω ανάγκη απο ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ, αλλά σίγουρα έχω ανάγκη από ένα κράτος. Ααα ξέχασα να σας πω γιατί απορροφήθηκα στα ερωτήματα που ποτέ δεν θα λυθούν σε εμένα και που στο μυαλό μου η σύμπτωση έχει μετουσιωθεί σε μαθηματικό κανόνα.. ότι καίνε σήμερα την Ευβοια που από χθες ενημέρωσαν τον κόσμο για υψηλό δείκτη κινδύνου. Αααα ξέχασα να σας πω οτι το ίδιο έγινε την Δευτέρα στους Θρακομακεδόνες που μας έιχαν φυσικά ενημερώσει για τον δείκτη κινδύνου.. Είναι κι άλλες οι φορές αλλά ας μην γίνω γραφικός..

Ηθικό δίδαγμα λοιπον: Καθαρίζουμε τις αυλές απο ξερόχορτα και πούσια, δεν πετάμε τσιγάρα και σκουπίδια πουθενά αλλού εκτός από κάδο.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ