2013-08-16 11:53:10
Φωτογραφία για Hλεία: Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή μητέρα και γιαγιά του δολοφονημένου βρέφους
Με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παιδοκτονία, οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή Αμαλιάδας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε την Τρίτη νεκρό μέσα σε χωματερή στα Λεχαινά Ηλείας. Οι δυο γυναίκες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Η 20χρονη Αλβανίδα μητέρα σκότωσε το νεογέννητο βρέφος της για να αποφύγει την οργή του πατέρα της, που δεν ήξερε τίποτα για την εγκυμοσύνη της και την οποία προσπαθούσε ν αποκρύψει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το άτυχο μωρό προερχόταν από σχέση της με έναν Αλβανό που διέμενε στην περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου είχε μεταβεί η 20χρονη τους τελευταίους μήνες. Στο έγκλημα, που φαίνεται να διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες, συμμετείχε και η 44χρονη γιαγιά του βρέφους (μητέρα της 20χρονης).

Αυτό διαπιστώθηκε από έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας ύστερα από την ανεύρεση, την Δευτέρα, του νεκρού νεογέννητου βρέφους σε χωματερή των Λεχαινών Ηλείας. Η οικογενεια της 20χρονης φέρεται ότι είναι αλβανικης καταγωγής

Εκείνο που ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο είναι αν το μωρό είχε χάσει την ζωή του πριν εγκαταλειφθεί στον σκουπιδότοπο ή άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Πηγή: tovima
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ