2013-08-21 16:48:04
Φωτογραφία για Συνεχίζονται τα έργα για την οδική ασφάλεια από την Π.Ε. Μαγνησίας
Συνεχίζεται η εργολαβία, που αυξάνει την οδική ασφάλεια, από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και αφορά τη τοποθέτηση σύγχρονου τύπου στηθαίων ασφαλείας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του Νομού, με σύμβαση... κατασκευής έργου 108.000 ευρώ. Με την εργολαβία αυτή πραγματοποιείται η τοποθέτηση χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας σε επικίνδυνα σημεία, ενώ παράλληλα επιδιορθώνονται στηθαία που έχουν υποστεί βλάβες.

Πιο συγκεκριμένα τοποθετούνται περίπου 3.000 μέτρα μεταλλικών στηθαίων στις Ε.Ο. Βόλος-Αργαλαστή, Βόλος-Χάνια-Καράβωμα, Νεοχώρι-Τσαγκαράδα-Καράβωμα, στο δρόμο Κανάλια-Κεραμίδι και σε δρόμους γύρω από τον Αλμυρό. Η εργολαβία συνεχίζεται και σε άλλα επικίνδυνα καταγεγραμμένα σημεία του οδικού δικτύου, όπως είναι και οι στροφές στη θέση «Σταυρός» Πτελεού.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καλτσογιάννης τόνισε ότι: «Προσπαθούμε με αίσθημα ευθύνης αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών, να πραγματοποιούμε έργα που στοχεύουν στην ασφάλεια των πολιτών, αλλά και δημιουργούν τις προυποθέσεις τόσο για τη διατήρηση του πληθυσμού στην περιφέρεια όσο και τη βελτίωση της προσπελασιμότητας».

almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ