2013-08-21 16:49:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Επανέρχεται σταδιακά η υδροδότηση - Δείτε τις περιoχές
Αποκαταστάθηκε πολύ νωρίτερα από το ό,τι προβλεπόταν η έκτακτη βλάβη (μεγάλη αφανής διαρροή) στον αγωγό μεταφοράς νερού από τη δεξαμενή Βραχνείκων, εξαιτίας της οποίας -όπως είχε ανακοινωθεί από την ΔΕΥΑΠ- υπήρξε πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού από τις 8.00 σήμερα το πρωί. στις περιοχές Βραχνέικα – Ροίτικα – Μονοδένδρι – περιοχή Μαρίνη –Μιντιλόγλι- περιοχή Γαλανόπουλου – Αγία Σωτήρω – Νεζερίτικα, προκειμένου να παρέμβουν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ για την αποκατάστασή της.

Κατόπιν τούτου, η υδροδότηση των συγκεκριμένων περιοχών έχει ήδη αρχίσει και δεν θα γίνει στις 5 το απόγευμα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Επό τόπου στα σημεία του δικτύου ύδρευσης όπου παρουσιάστηκαν έκτακτες βλάβες, βρισκόταν από τις 15 Αυγούστου ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Αντώνης Κότσαλης, ο οποίος μαζί με τεχνικούς της Επιχείρησης πραγματοποίησαν ελέγχους στο δίκτυο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης, αλλά κυρίως να εντοπιστούν τα σημεία που έχουν πρόβλημα ώστε να γίνουν παρεμβάσεις οι οποίες αφενός θα περιορίσουν κατά πολύ την εμφάνιση βλαβών, αφετέρου θα εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα πόσιμου νερού για τους κατοίκους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ