2012-04-08 16:35:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟ... ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΑΪΛΤΟΝ
Στον Ολυμπιακό είναι ανοιχτοί να συζητήσουν τις σοβαρές προτάσεις, όσον αφορά τον Ραφίκ Τζιμπούρ, εφόσον αυτός θελήσει να πάει σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα κάποια στιγμή, όπως δήλωσε ο ίδιος. Ταυτόχρονα προσπαθούν να έχουν και αυτοί έτοιμη λύση σε περίπτωση που χρειαστεί να βρουν αντικαταστάτη, σύμφωνα με δημοσίευμα του "rednews.gr".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, τις προηγούμενες μέρες γραφείο μάνατζερ πρότεινε στον Ολυμπιακό τον Βραζιλιάνο επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Αΐλτον, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Κυπριακή ομάδα. Μάλιστα στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ξεχώρισε.

Ο παίκτης έχει χαρακτηριστικά σύγχρονου παίκτη, είναι ταχύτατος, με καλή τεχνική, ωραία τελειώματα, ενώ δίνει βάρος και στο ανασταλτικό παιχνίδι πιέζοντας τους αντιπάλους.

Είναι μια περίπτωση που, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αξιολογούν στον Ολυμπιακό και ίσως την ψάξουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, ανάλογα βέβαια και με τις εξελίξεις για τον Τζιμπούρ… olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Κυριακή των Βαΐων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Κυριακή των Βαΐων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ