2012-04-08 16:49:08
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΙΘΗΚΕ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ...
Ο Ολυμπιακός θέλει να γιορτάσει τον 39ο τίτλο της ιστορίας του, καταρρίπτοντας και άλλα ρεκόρ με τον Βαλβέρδε στον πάγκο του, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Μπορεί το πρωτάθλημα να κρίθηκε και μαθηματικά την περασμένη Κυριακή, με τον Ολυμπιακό να περνάει νικηφόρα από το Αγρίνιο (1-0 τον Παναιτωλικό) και να εξασφαλίζει πανηγυρικά τον 39ο τίτλο του, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Super League και αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν ορισμένα ρεκόρ που θα χαρίσουν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στο επίτευγμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, που θα είναι μάλιστα το 14ο στα τελευταία 16 χρόνια!

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μόνο αδιάφορη δεν αναμένεται να εμφανιστεί στο τελευταίο σπριντ (στην αποψινή πρώτη φιέστα απέναντι στην Κέρκυρα αλλά στα δύο εκτός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο) αφού έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει ή και να σπάσει ρεκόρ που έχουν δημιουργηθεί με τον Ισπανό στον πάγκο.


Θέλει να κλείσει τη χρονιά αήττητος και με "12 στα 12"

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός μετράει εννέα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έχοντας πατήσει... γκάζι μετά την ήττα του στα "Πηγάδια" από την Ξάνθη που τον είχε φέρει τότε στο -5 από την κορυφή και σε περίπτωση που κάνει το "3 στα 3" μέχρι το φινάλε ισοφαρίζει το ρεκόρ των 12 συνεχόμενων νικών που έχει επί ημερών Βαλβέρδε.

Επιπλέον, του αρκεί να μη χάσει απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" από την Κέρκυρα (το πιθανότερο σενάριο βάσει δυναμικότητας των δύο ομάδων) για να παραμείνει αήττητος εντός έδρας στο πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά.

Φέτος μετράει ήδη 12 νίκες και 2 ισοπαλίες (2-2 με τον ΟΦΗ την 8η αγωνιστική και 1-1 με τον ΠΑΟ την 10η), πέρυσι είχε το εκπληκτικό απόλυτο με 15 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ η μοναδική εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με Βαλβέρδε στον πάγκο καταγράφεται τη σεζόν 2008-09, με την ήττα 1-0 από την ΑΕΛ.

Το ρεκόρ τερμάτων και βαθμών περιμένει Επιπλέον, ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο ακόμα γκολ στις 3 εναπομείνασες αγωνιστικές για να φτάσει τα 66 γκολ ενεργητικό και να ξεπεράσει το "65" της περυσινής σεζόν (στην πρώτη χρονιά του Βαλβέρδε είχε σταματήσει στα 50) ενώ θέλει να μαζέψει επτά ακόμα βαθμούς (2 νίκες και 1 ισοπαλία δηλαδή) για να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν του Βαλβέρδε στον πάγκο.

Ο Βάσκος τεχνικός κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα φτάνοντας με τον Ολυμπιακό στους 71 βαθμούς, πέρυσι ξεπέρασε εκείνο το φράγμα "καρφώνοντας" τη σημαία στους 73 βαθμούς ενώ στη φετινή Superleague έχει ήδη συγκεντρώσει 67 πόντους με τη συμπλήρωση 27 αγωνιστικών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ