2012-04-08 19:15:08
Φωτογραφία για ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Αμπντούν και Τζιμπούρ απασχολούν πολύ τα ΜΜΕ της πατρίδας τους σχετικά με την κλήση τους στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Η ιστοσελίδα "rugby365.fr" κάνει αναφορά στους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, έχοντας κύριο στόχο τον Αμπντούν, καθώς όπως λέει στο τέλος, ο Τζιμπούρ έχει περισσότερες πιθανότητες να κληθεί στην Αλγερία, άρα για αυτό δεν ασχολείται το άρθρο μαζί του.

"Με τον Αμπντούν, όμως, τι γίνεται;", αναρωτιέται το δημοσίευμα. Η καλή του απόδοση τώρα τελευταία, σαφώς αναγνωρίζεται και έχει κάνει τον γύρο της Αλγερίας το γεγονός πως ο παίκτης έχει καταφέρει να αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως χιουμοριστικά τελειώνει το άρθρο, ο Αμπντούν με κάποιον άλλον θα επιστρέψει στην Εθνική.

«Ούτε με τον Βαχίντ ούτε με τον Ραουράουα. Θα επιστρέψω στην Εθνική από τον... Αλλάχ!», ήταν τα λόγια του Αμπντούν σε αλγερινό ραδιοφωνικό σταθμό για να καταδείξει σε μεγάλο βαθμό πως νιώθει και ο παίκτης σχετικά με αυτό.

Όσον αφορά τα ονόματα, ο Βαχίντ είναι φυσικά ο Χαλίλχοτζιτς, ο προπονητής της ομάδας και ο δεύτερος είναι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην Αλγερία. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ