2013-09-02 02:25:53
Φωτογραφία για Έβαλαν στόχο τα περίπτερα στη Θεσσαλία!
Μπαράζ κλοπών καταγράφηκε μέσα σε ένα 24ωρο σε περίπτερα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, με μια από αυτές μάλιστα να... καταλήγει σε ληστεία με τραυματισμό της ιδιοκτήτριας. Σε όλες τις περιπτώσεις, όμως, οι δράστες έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Στο Βόλο, ένας 21χρονος προσπάθησε να κλέψει μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά από το εξωτερικό ψυγείο στο περίπτερο μιας 55χρονης, αλλά η ιδιοκτήτρια τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τον εμποδίσει. Όμως, ο δράστης της επιτέθηκε χτυπώντας την με ένα μπουκάλι στο κεφάλι και διέφυγε με 13 μπουκάλια στα χέρια! Η ελαφρά τραυματισμένη γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη σε κοντινή απόσταση από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Τα μπουκάλια βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια, ενώ ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, ένας 33χρονος και μία 29χρονη διέρρηξαν το περίπτερο ενός 36χρονου και έκλεψαν 39 συσκευασίες με διάφορα προϊόντα. Όμως, ενώ το έσκαγαν με ένα ποδήλατο το οποίο αποδείχθηκε κλεμμένο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους. Το… πεινασμένο ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


Στην Καρδίτσα, ένας 31χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ προσπαθούσε να διαρρήξει το περίπτερο μιας 47χρονης με τη χρήση ηλεκτρικού τροχού. Στην κατοχή του δράστη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ