2013-09-03 16:28:14
Φωτογραφία για Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου;    Πηγή: Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου; ~ Τρελοί | Νέα και παράξενα!
H Nέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5 του μήνα σου φέρνει τα καλά της και σου “ανοίγει” το μυαλό αλλά σε βάζει και σε πρόγραμμα και βάζεις στόχο να κάνεις ναι μεν ένα πράγμα την φορά αλλά να το κάνεις όσο πιο σωστά μπορείς. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: στον έκτο οίκο σου των επαγγελματικών αυτή η Νέα Σελήνη σου βάζει νεύτη στον ποπό στο γραφείο και γεμίζεις ιδέες! Τώρα καλλιεργείς τα ταλέντα σου και τις ικανότητες σου και το άστρο σου λάμπει ακόμη περισσότερο.

Ταύρος: η Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου της προσωπικής σου έκφρασης, δίνει μια έξτρα ώθηση στα δημιουργικά σου προσόντα και την ικανότητα σου να εντυπωσιάζεις τους γύρω σου. Τώρα δείχνεις την τρυφερότητα σου προς τον αγαπημένο σου με τον καλύτερο τρόπο και αξιοποιείς τις ικανότητες σου και στα γλυκόλα!

Δίδυμοι: το σπίτι και οι οικογενειακοί δεσμοί σου σε απασχολούν αφού οικογενειακά θέματα μπαίνουν σε μια σειρά και με καθαρό μυαλό βρίσκει λύση σε όλα τα προβήματα.


Καρκίνος: τα συναισθήματα σου έχουν ανάγκη από χειροπιαστή στήριξη με τη Νέα Σελήνη αυτή στην Παρθένο. Τώρα ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς από τους γύρω σου και αυτό είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Λέων: η πρακτικότητα της Παρθένου σε βάζει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου στον δεύτερο οίκο σου των εσόδων. Τώρα ξοδεύεις συνετά σε πράγματα που έχεις ανάγκη και όχι μόνο σε αυτά που σε στραβώνουν με την λάμψη τους.

Παρθένος: τώρα είναι η ώρα να προχωρήσεις στα προσωπικά σου με αυτή τη Νέα Σελήνη. Αν έχεις συγκεκριμένους στόχους και φροντίζεις τον εαυτό σου τότε θα δεις όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο.

Zυγός: στον δωδέκατο οίκο σου των ατελείωτων υποθέσεων, καλείσαι να τελειώσεις τις δουλειές που έχεις αναλάβει και να βάλεις προτεραιότητες. Αν έχεις δυσκολίες με κάποιον τότε βρες την λύση τώρα που τα άστρα είναι με το μέρος σου.

Σκορπιός: οι σχέσεις σου με φίλους και συναδέλφους στον ενδέκατο οίκο των γκρουπ είναι στο επίκεντρο και καλά θα κάνεις να ξεκαθαρίσεις ποιοί είναι οι στόχοι σου. Όσοι δείχνουν και είναι αδιάφοροι δεν πρέπει να σε επηρεάζουν αλλά καλά θα κάνεις να επικεντρώνεσαι στον στόχο σου.

Τοξότης: με την Νέα Σελήνη στον δέκατο οίκο σου της καριέρας καλείσαι να είσαι πιο αποτελεσματική στην δουλειά σου αλλά και στις υποχρεώσεις σου. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες μεγαλώνουν και τώρα είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο!

Αιγόκερως: τώρα οι προοπτικές σου μεγαλώνουν στον ένατο οίκο σου των ταξιδιών και της εκπαίδευσης. Τώρα έχεις πιο αναλυτική σκέψη και ξεχωριστά κομμάτια της ζωής σου ενώνονται και όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Υδροχόος: τώρα βλέπεις τις σχέσεις σου μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα με την Νέα αυτή Σελήνη στον οίκο της τρυφερότητας σου. Προσεκτικές διαπραγματεύσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου μπορούν να φτιάξουν τα κακώς κείμενα που παρελθόντος.

Ιχθείς: στον οίκο των συνεργατών τώρα έχεις νέες ευκαιρίες στις σχέσεις αρκεί να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι ξεκάθαρη στις κουβέντες και στα αισθήματα σου.

Πηγή: Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου; ~ Τρελοί | Νέα και παράξενα! 
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ