2013-09-03 23:44:03
Φωτογραφία για Κερδοσκοπία στην Κρήτη με τη βενζίνη κοντά στα 2 ευρώ
Σε μία ακόμα περίοδο κρίσης το κύκλωμα της κερδοσκοπίας στην εγχώρια αγορά καυσίμων απέδειξε τα αντανακλαστικά του. Με πρόσχημα τις εξελίξεις στη Συρία και τις πολεμικές προετοιμασίες για το “χτύπημα” των ΗΠΑ στη χώρα της Μέσης ανατολής, οι...

γνωστοί - άγνωστοι άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται ένα ράλι ανόδου στην αγορά που δεν μπορεί παρά να αποδοθεί σε φαινόμενα κερδοσκοπίας.

Σήμερα λοιπόν, η τιμή της αμόλυβδης στην Ανατολική Κρήτη πλησιάζει τα 2 ευρώ το λίτρο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων η μέγιστη τιμή στο νομό Ηρακλείου αγγίζει το 1,92 το λίτρο ενώ αντίστοιχα στο Λασίθι το 1,93.

Πρόκειται μάλιστα για τις υψηλότερες τιμές σε όλη τη χώρα, πίσω από τους νομούς Σάμου, Κεφαλληνίας, Δωδεκανήσου και Κυκλάδων. Σε καλύτερη θέση βρίσκονται οι νομοί Χανίων και Ρεθύμνου με την τιμή της αμόλυβδης, στα μέγιστα επίπεδά της, να μην ξεπερνάει τα 1,896 και 1,879 ευρώ το λίτρο, αντίστοιχα. Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, στην τιμή της βενζίνης έχει μπει “καπέλο” 4 λεπτά στο λίτρο.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ