2013-09-06 12:20:12
Φωτογραφία για ΔΥΣΚΟΛΑ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Θεραπεία άρχισε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρωσία. Αύριο κρίνεται η συμμετοχή του με την Τουρκία, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αρχηγού του Ολυμπιακού και της Εθνικής στο ματς με την Τουρκία το Σάββατο (22:00). Οι εξετάσεις έδειξαν διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, ο Λαρισαίος γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης άρχισε ήδη θεραπεία και δεν θα λάβει μέρος το απόγευμα στην προπόνηση της εθνικής.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο, αλλά όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας, η Εθνική προετοιμάζεται αυτή την ώρα για το παιχνίδι με τους Τούρκους χωρίς τον 31χρονο παίκτη στα πλάνα της.

Αυτό δεν σημαίνει πως η συμμετοχή του πρέπει να αποκλειστεί. Ειδικά από τη στιγμή που... πρόκειται για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να παίξει σφίγγοντας τα δόντια, εφόσον αυτό είναι εφικτό βέβαια.

Αν πάντως δεν τα καταφέρει, τότε η Εθνική θα μείνει με δύο κλασικούς γκαρντ για το ματς με την Τουρκία, τον Ζήση και τον Σλούκα.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θεοτόκε χαῖρε Σὺ Μαριάμ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θεοτόκε χαῖρε Σὺ Μαριάμ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ