2013-09-08 15:47:13
Φωτογραφία για Tριπλή «πρεμιέρα» για τον ΠΑΟ κόντρα στην Παναχαϊκή
Τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού δεν έπειθε. Για αυτόν τον λόγο έγιναν 4 μεταγραφές, οι οποίες σύμφωνα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» θα βοηθήσουν στο να δούμε μία βελτιωμένη ομάδα. Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Μπαλμπόα είναι τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «πρασίνων» με τους τρεις από τους τέσσερις να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, αν όχι να πάρουν φανέλα βασικού στο σπίτι.

Ο Πράνιτς έχει φοβερή όρεξη για ποδόσφαιρο, θέλει να γίνει ο ηγέτης αυτής της ομάδας του Παναθηναϊκού και έχει όλα τα φόντα να το κάνει. Ο Ατζαγκούν περιμένει την ευκαιρία που θα του δοθεί και να την αρπάξει από τα μαλλιά αφού ο νεαρός είναι φιλόδοξος. Αυτούς τους δύο, πιθανότατα και τον Μπαλμπόα, οι φίλοι των «πρασίνων» θα έχουν την δυνατότητα να τους δουν στο σημερινό φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή. Ο Κλωναρίδης δεν θα αγωνιστεί λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να δει τους νέους παίκτες της ομάδας και ελπίζει να έχουν προσαρμοστεί γρήγορα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του εκτός του Κλωναρίδη για το συγκεκριμένο ματς και τους Μπαϊράμι, Σίλντενφελντ (για προληπτικούς λόγους) αλλά και τους διεθνείς με την Ελπίδων Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλο, Καρέλη, Λαγό και Μαρινάκη.

Πηγή: sportfm
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ