2013-09-08 16:57:04
Φωτογραφία για Έχεις τον πόνο σου; Πες τον στην Ελένη Mενεγάκη
Το twitter είναι για την Ελένη Μενεγάκη ο τρόπος επικοινωνίας με τους θαυμαστές της. Κάποτε υπήρχαν τα γράμματα που έφταναν με τα τσουβάλια έξω από το σπίτι της. Σήμερα είναι κουκκίδες από pixel που εμφανίζονται στις ενημερώσεις του κινητού της τηλεφώνου.

Μέσα από το Twitter η Ελένη ήρθε ακόμη πιο κοντά στην Ελληνίδα νοικοκυρά, φοιτήτρια, εργαζόμενη δείχνοντας μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει ότι εκτός από τηλεοπτική σταρ είναι μάνα, γυναίκα, σύντροφος.

Παράλληλα, η ίδια διευκολύνοντας τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο από την επέλαση των paparazzi στην ξενοδοχειακή του μονάδα που ενοχλούσαν τους πελάτες του, αποφάσισε να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Με εκείνον στο ρόλο του φωτογράφου.

Η παρουσιάστρια δεν αρκείται απλώς στην ανάρτηση προσωπικών της στιγμών αλλά συνομιλεί με τον κόσμο που της στέλνει tweets. Το οποίο μεταφράζεται ως εξής: Να της "εκμυστηρεύονται" τον πόνο τους, τις σκέψεις τους, να της εκφράζουν τον θαυμασμό τους, τις απορίες τους για άσχετα θέματα αλλά και να "καρφώνουν".

Κοιτώντας τα tweets που της έχουν κάνει μέχρι σήμερα θα βρεις ερωτήσεις του τύπου "γιατί άλλαξε το βραζιλιάνικο σήριαλ ώρα προβολής στον Alpha" λες και η Ελένη κάνει κουμάντο στο κανάλι (ε, μήπως κάνει εδώ που τα λέμε;).

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ