2013-09-08 17:47:07
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ : ΤΙΜΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ενθουσιασμένος από την πρόταση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να του δώσει το… χρίσμα του επικεφαλής του νεοσύστατου τμήματος Τάε Κβο Ντο, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, για την πρόταση.

«Από την κούνια υποστηρίζω τον Ολυμπιακό. Ήταν το όνειρό μου η αγαπημένη μου ομάδα να έχει το άθλημα του Τάε Κβο Ντο. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, με σκέφτηκε, με προσκάλεσε και μου έδειξε εμπιστοσύνη να αναλάβω το τμήμα με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Ο Ερασιτέχνης πρέπει να ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, που έδωσε λύση για τη στέγαση των τμημάτων στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στο πιο ιστορικό μέρος για τον κόσμο του Ολυμπιακού θα συστεγάζονται τα αθλήματα των πολεμικών τεχνών, το Τάε Κβο Ντο, το κικ μπόξινγκ και η πυγμαχία».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ομιλία του Σαμαρά στη ΔΕΘ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ομιλία του Σαμαρά στη ΔΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ