2012-04-09 20:53:09
Φωτογραφία για Αιχμηρός ο Γιαννίτσης: Δεν είχα καμία πρεμούρα για την τροπολογία
Διχάζει και πάλι τον πολιτικό κόσμο η τροπολογία για την καταβολή στα κόμματα των χρωστούμενων του 2011 αλλά και τις δύο πρώτες δόσεις του 2012 από την προβλεπόμενη κρατική χρηματοδότηση. Ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στη Βουλή άφησε αιχμές κατά... όσων αντιδρούν κουνώντας το δάχτυλο, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Ραγκούση, σχολιάζοντας δηκτικά πως δεν θυμάται να του ζήτησε κάποιο κόμμα να προωθήσει τη νομοθετική ρύθμιση που μείωνε την κρατική χρηματοδότηση. «Εκτός», είπε κι «αν δεν το αντιλήφθηκα».

Ο Τάσος Γιαννίτσης δεν παρέλειψε επίσης να αφήσει αιχμές και κατά όσων ψήφισαν την ρύθμιση για την χρηματοδότηση των κομμάτων, «μήπως ήταν υπουργοί, βουλευτές ή στελέχη μεγάλων κομμάτων αυτοί που σήμερα επικρίνουν», διερωτήθηκε με νόημα. Έσπευσε μάλιστα να ξεκαθαρίσει πως ούτε ο ίδιος είχε καμία πρεμούρα να καταθέσει την σχετική ρύθμιση αλλά δεν ήθελε να δημιουργήσει μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα. «Αρκετά ακούει η χώρα. Το δομικό πρόβλημα ας το λύσει το πολιτικό σύστημα».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαννίτσης δήλωσε ότι η κοινωνία θα επιβαρυνθεί λόγω της τροπολογίας περισσότερο όμως από το κόστος των εκλογών που θα ξεπεράσει τα εξήντα εκατομμύρια ευρώ.
briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ