2013-09-23 00:54:08
Φωτογραφία για «Καμπάνα» στον Webber!
Στο τέλος του αγώνα της Σιγκαπούρης είδαμε τον Fernando Alonso να επιστρέφει στο parc ferme μεταφέροντας με τη Ferrari του τον Mark Webber, που είχε εγκαταλείψει από μηχανικό πρόβλημα στον προτελευταίο γύρο.

Σίγουρα η εικόνα με τον Ισπανό σε ρόλο... ταξιτζή να μεταφέρει τον Αυστραλό, ήταν εντυπωσιακή, συνάμα όμως και επικίνδυνη, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους αγωνοδίκες, οι οποίοι μετά την πτώση της καρό σημαίας αφού εξέτασαν το περιστατικό, τιμώρησαν με επίπληξη και τους δύο πιλότους.

Για τον Webber, ωστόσο, αυτή ήταν η 3η επίπληξη φέτος όπερ και σημαίνει ότι αυτόματα τιμωρείται με ποινή 10 θέσεων στο grid εκκίνησης του επόμενου αγώνα, στην Κορέα. Οι άλλες δύο επιπλήξεις που είχε δεχθεί ο έμπειρος πιλότος της Red Bull φέτος ήταν στο Μπαχρέιν και στον Καναδά.

Οι αγωνοδίκες χρησιμοποίησαν ως στοιχείο για να αποδείξουν την επικινδυνότητα της όλης ενέργειας, video που δείχνει τον Webber να έχει σταματήσει στη στροφή 7 και να κάνει νόημα στον Alonso να σταματήσει. Ο Ισπανός σταμάτησε καταμεσής της πίστας, κάτι που ανάγκασε τους οδηγούς των δύο Mercedes που ακολουθούσαν να κάνουν ελιγμό για να αποφύγουν τη σταματημένη Ferrari.

Βy: Δημήτρης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ