2013-09-23 14:17:03
Φωτογραφία για Η κόρη του Μιχαλολιάκου καλεί τους ομοϊδεάτες να θυσιάσουν τη ζωή τους για τη Χρυσή Αυγή  - See more at: http://exedra.gr/politiki-menu/item/16044-i-kori-tou-mixaloliakou-kalei-tous-omoideates-na-thysiasoun-ti-zoi-tous-gia-ti-xrysi-avgi#sthash.rMdtQKxu.dpuf
«Είσαι έτοιμος να πεθάνεις για την Αγία Ιδεολογία;», λέει σε διαδικτυακό μήνυμα

Εμποτισμένη από τις ιδέες του πατέρα της και αρχηγού της Χρυσής Αυγής, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, σοκάρει με το μήνυμα που ανήρτησε στο διαδίκτυο, καλώντας τους ομοϊδεάτες της να «θυσιάσουν τη ζωή τους για την Χρυσή Αυγή»...

Η 25χρονη κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, που είναι επικεφαλής στο Μέτωπο των Γυναικών της Οργάνωσης, έγραψε σε μπλογκ της Χρυσής Αυγής και μέσω αυτού του κειμένου καλεί όσους πιστεύουν στα "ιδανικά" και στα "οράματά" της Χρυσής Αυγής να μην την εγκαταλείψουν ή και να πεθάνουν γι' αυτήν.

Καλεί "τους λίγους που γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί είναι" να θυσιασθούν για την Χρυσή Αυγή. Κάποιοι μιλούν για επιχείρηση συσπείρωσης μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αναφέρεται στην "Αγία ιδεολογία της Χρυσής Αυγής για την οποία αξίζει να πεθάνει κανείς χωρίς να περιμένει αναγνώριση".

"Αναρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για αυτά που πιστεύεις χωρίς να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας ένας ανώνυμος νεκρός του Αγώνα. Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα για όλα για μια ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμάς; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούμε. Εσύ;", λέει μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: exedra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ