2013-09-23 14:19:06
Φωτογραφία για Αρχίζουν οι ομάδες του Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας
Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας ανακοινώνει ότι άρχισε η ολοήμερη λειτουργία των ομάδων , που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση, υποστήριξη, ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και επανένταξη των ψυχικά πασχόντων και των φροντιστών τους.

Πιο συγκεκριμένα λειτουργούν ομάδες ψυχοεκπαίδευσης φροντιστών, ομάδες λόγου και κοινωνικών δεξιοτήτων, ομάδα αλληλοβοήθειας, ομάδα κατασκευών, μουσικής, θεάτρου, φωτογραφίας, ιστορίας και τέχνης, πλεξίματος-κεντήματος, ομάδες εκμάθησης ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης η κοινωνική λέσχη «Εκκίνηση» καθώς και η συντακτική ομάδα του περιοδικού « τα ΣΟΨΥχά μας».

Ο Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εθελοντές, που με τη σημαντική βοήθεια τους, κάνουν πραγματικότητα το έργο του Συλλόγου.

Επίσης καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα να επικοινωνήσουν με το σύλλογό μας για περισσότερες πληροφορίες. Μη μένεις μόνος με το πρόβλημα σου, έλα μαζί μας.


Τέλος υπενθυμίζουμε ότι με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του συλλόγου μας, διοργανώνουμε μεγάλη συναυλία – παράσταση αναφορά στο λαϊκό τραγούδι με το Θανάση Πολυκανδριώτη, τη Λένα Αλκαίου και το μουσικό σύνολο μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, ώρα 8:30 μ.μ. στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ».

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την επίτευξη των στόχων του ΣΟΨΥ Πάτρας .

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης 5 ευρώ και εισόδου 10 ευρώ.

Πληροφορίες στο τηλ.: 2610-621273

Συνεχίζουμε τη δράση μας και βάζουμε τα δυνατά μας καταπολεμώντας τους μύθους και τις προκαταλήψεις για μια κοινωνία αποδοχής και αλληλεγγύης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ