2013-09-23 22:44:45
Φωτογραφία για Παρουσίασε τον Παπανικολάου η Μπαρτσελόνα
Παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα ο Κώστας Παπανικολάου από την Μπαρτσελόνα και διαβεβαίωσε πως είναι η ομάδα θα πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον. "Μόνο η Μπαρτσελόνα στο μυαλό μου", σχολίασε ο 23χρονος που έκανε αναφορά και στον Σπανούλη.

Ο Κώστας Παπανικολάου παρουσιάστηκε επισήμως από την Μπαρτσελόνα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, αφήνοντας πίσω του τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας φόργουορντ, αφού ξεκουράστηκε από την προσπάθεια με την Εθνική Ελλάδας στη Σλοβενία, βρέθηκε στην Ισπανία, όπου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Καταλανών και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους Καταλανούς.

"Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, μου αρέσει να κάνω πράγματα για την ομάδα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα Έχω μόνο την Μπαρτσελόνα στο μυαλό μου και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα στο μέλλον", σχολίασε ο Κώστας Παπανικολάου και συνέχισε:

"Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης και έχει χτίσει ένα σπουδαίο σύνολο. Οι λέξεις είναι εύκολες, αλλά αυτό που στην ουσία πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Είμαι νικητής κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το μόνο που με απασχολεί είναι η ομάδα".

Όσο για τον τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ επισήμανε: "Είμαι καλύτερα πλέον, πρέπει να βιαστώ για να μπω στην αγωνιστική δράση, όταν μου πουν οι γιατροί".

Σε ερώτηση για τον Πιτ Μάικλ του οποίου ουσιαστικά τη θέση παίρνει: "Ο Πιτ Μάικλ είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα κι ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Δεν θα ήταν δίκαιο ούτε για αυτόν, ούτε και για μένα.

Ο Βασίλης Σπανούλης με βοήθησε πάρα πολύ εμένα και τους άλλους νέους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά σε μία ομάδα, όλοι πρέπει να βοηθούν όλους".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ