2013-09-29 14:30:07
Φωτογραφία για Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα Μαγούλας
Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (Κυριακή) στις 4 μ.μ. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τον Αστέρα Μαγούλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, με στόχο τη νίκη.

Η «κοκκινόμαυρη» ομάδα είναι έτοιμη και αποφασισμένη, αλλά το ματς θέλει προσοχή και σοβαρότητα γιατί ο νεοφώτιστος Αστέρας είναι ικανός αντίπαλος και το έδειξε την περασμένη Τετάρτη με τη νίκη του (2-1) επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο.

Για την "κοκκινόμαυρη" ομάδα πιθανή 11άδα: Λαζαρίδης, Σπίνουλας, Λίτσης, Μπερτέν, Κωστόπουλος, Γκαντιάγκα, Μπόζιτς, Αντονι, Κιάσσος, Μαραγκουδάκης, Σιτόε.

Διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

* Τα άλλα σημερινά (Κυριακή) ματς της πρεμιέρας στο Νότιο Ομιλο (4 μ.μ.): Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος, Ηρακλής Ψαχνών - Χανιά. Την Δευτέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια (4 μ.μ.): Επισκοπή - Φωστήρας, Φωκικός - Καλλιθέα, Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα. Την Παρασκευή ο Πανηλειακός νίκησε 2-1 στα Μέγαρα τον Βύζαντα, όμως ο Βύζας θα κάνει ένσταση γιατί η ομάδα του Πύργου χρησιμοποίησε τιμωρημένοπαίκτη.

Στον Βόρειο Ομιλο οι σημερινοί (Κυριακή) αγώνες είναι (4 μ.μ.): Τύρναβος - Βατανιακός, Εθνικός Γαζώρου - ΑιγινιακόςΔόξα Δράμας - Νίκη Βόλου (6 μ.μ.). Την Δευτέρα θα διεξαχθούν τα ματς (4 μ.μ.): Κέρκυρα - Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικός - Καλαμαριά, Καβάλα - Ηρακλής (6 μ.μ.). Η 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθρί την Τετάρτη με τη συνάντηση Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ