2013-10-01 15:58:05
Φωτογραφία για Κιάτο: Απαγωγή 23χρονης λόγω... έρωτα
Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στο Κιάτο όταν δυο νεαροί απήγαγαν μια 23χρονη κοπέλα τη στιγμή που επέστρεφε με τα πόδια από την εργασία της στο Ξυλόκαστρο. Οργανωτής της αρπαγής, που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια ενός... συναδέλφου της κοπέλας, ήταν ο πρώην φίλος της που δεν ξεπέρασε ποτέ τον έρωτά του!

Οι δύο νεαροί καραδοκούσαν έξω από το σπίτι της 23χρονης και, με τη χρήση σωματικής βίας, ο… ερωτοχτυπημένος 29χρονος και ο 22χρονος συνεργός του την ανάγκασαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του δεύτερου με το οποίο τράπηκαν σε φυγή. Ένα χιλιόμετρο πιο μακριά, την έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητο του 29χρονου και αναχώρησαν με προορισμό την Ήπειρο!

Όμως, ο συνάδελφος της 23χρονης είχε συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του πρώτου αυτοκινήτου και οι αστυνομικοί το εντόπισαν στην περιοχή του Κιάτου. Ο 22χρονος συνελήφθη και αποκάλυψε την ταυτότητα του φίλου του, τον οποίο οι αστυνομικοί κάλεσαν στο κινητό του.

Μετά από διαπραγματεύσεις, ο ερωτευμένος απαγωγέας πείστηκε να παραδώσει την 23χρονη στη γέφυρα του Ρίου, όπου συνελήφθη. Τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για αρπαγή κατά συναυτουργία και παράνομη κράτηση και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Πρώτο Θέμα
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ