2013-10-04 01:24:04
Φωτογραφία για Σημαντικές παρεμβάσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Κερατσίνι
Σημαντικός ο ρόλος του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, αλλά και του Λεωνίδα Αθανασιάδη. Παρών στη συνεδρίαση για τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας και ο Ζαχαρίας Ζούπης.

Τον Προϋπολογισμό του 2014 συζήτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και υπήρχαν ορισμένες ευχάριστες εκπλήξεις για τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Γιατί; Μα γιατί με προσωπική παρέμβαση του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού εντάχθηκαν τρία πολύ σημαντικά έργα στον Προϋπολογισμό. Ιδιαίτερος ήταν σ' αυτή την κατεύθυνση και ο ρόλος του Λεωνίδα Αθανασιάδη, που ήταν και ο εισηγητής για τα έργα. Τα έργα/παρεμβάσεις που αναφερόμαστε είναι:

Η παρέμβαση/ανάπλαση στο Καστράκι, προϋπολογισμού 3.568.699 ευρώ

Η παρέμβαση στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου "Π. Σαλπέας", προϋπολογισμού 398.000 ευρώ

Αγορά Κτιρίου Παιδικού Σταθμού Κερατσινίου, προϋπολογισμού 1.550.000 ευρώ

Εντύπωση και πολύ θετικές εντυπώσεις προκάλεσε η παρουσία στη Συνεδρίαση του Επικεφαλής της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και υποψήφιου Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Ζαχαρία Ζούπη, τον οποίο τον είδαμε να συζητάει για τα έργα και να εξηγεί γιατί πρέπει να προχωρήσουν με Περιφερειακούς Συμβούλους όπως τον Λεωνίδα Αθανασιάδη, τον Γιώργο Τσιρίδη, τον Γιάννη Αξαρλή, Παναγιώτη Βουδούρη, Γιάννη Μπενέτο, Αλεξάνδρα Μαντσιώκα, Νίκο Γαλανό. Σε κάποιες περιπτώσεις δε, δεν έλειψαν και οι πολιτικές ζυμώσεις και η ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην χώρα και την Αυτοδιοίκηση με Συμβούλους όλων των χώρων.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ