2012-04-10 16:08:49
Φωτογραφία για Νέο ντου σε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων.Ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο στούντιο του IoanninaTV και τα έκανε λίμπα!!
Ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο στούντιο του IoanninaTV κατά την διάρκεια αθλητικής εκπομπής και πέταξαν γιαούρτια και αυγά στον παρουσιαστή ενώ στη συνέχεια έσκισαν αφίσες του στούντιο. «Με έχουν στοχοποιήσει για μία φωτογραφία» ανέφερε στο gazzetta.gr o Νίκος Σκούμπος.

Μετά το ντου στο ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 πριν από λίγες ημέρες, νέα εισβολή κουκουλοφόρων έγινε στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα νεαρά άτομα που ισχυρίστηκαν ότι είναι οπαδοί του ΠΑΣ.... πέταξαν γιαούρτια και αυγά στον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Σκούμπο ενώ του επιτέθηκαν φραστικά.

Στη συνέχεια έσκισαν αφίσες που ήταν τοποθετημένες στο στούντιο. Το θύμα της επίθεση μίλησε στο gazzetta.gr και μίλησε για το περιστατικό.

«Με έχουν στοχοποιήσει για μία φωτογραφία»

«Μπήκαν στο στούντιο περίπου δέκα άτομα και επιτέθηκαν. Άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της ΑΕΚ και στη συνέχεια γκρέμισαν το στούντιο» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια. «Έχουν πρόβλημα με τον Τύπο εδώ στα Γιάννενα. Εμένα με έχουν στοχοποιήσει για μία συγκεκριμένη φωτογραφία από έναν παλιότερο αγώνα της ΑΕΚ».

Τέλος, ο κ.Σκούμπος τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά κατά των κουκουλοφόρων. «Αυτή την στιγμή είμαι στην Αστυνομία και καταθέτω μηνύσεις για να βρεθούν οι ένοχοι».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ