2013-10-04 11:27:15
Φωτογραφία για ΜΟΡΤΑΡΙ : ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Ως σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη ο προπονητής της Πινέιρος Σκάι, Κλαούντιο Μορτάρι.

Οι Βραζιλιάνοι, πρωταθλητές Αμερικής, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις αναμετρήσεις τους με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, που θα γίνουν στο Σάο Πάολο (04-06/10) στο πλαίσιο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Ο τεχνικός τους, με νέες δηλώσεις του, παραδέχθηκε πως έχουν μελετήσει καλά τον αντίπαλο, ο οποίος έχει κι άλλους επικίνδυνους παίκτες πλην του 31χρονου γκαρντ.

Όπως τόνισε: «Η ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας, με τη συμμετοχή μας στο Διηπειρωτικό Κύπελλο, είναι μοναδική. Είναι, πραγματικά, πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε μελετήσει τον Ολυμπιακό. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το σημείο αναφοράς του, αλλά δεν είναι ο μόνος, υπάρχουν κι άλλοι πολύ καλοί παίκτες όπως ο Μίρσα Μπέγκιτς».

Ερωτηθείς για το Λεάντρο Μπαρμπόσα, συμπλήρωσε: «Δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας το Λεαντρίνιο, είχαμε κάποιες συζητήσεις μαζί του, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές και δεν καταλήξαμε σε συμφωνία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ