2013-10-05 23:32:08
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Ανετη ήταν η επικράτηση των τρεμπλούχων επί των πράσινων στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Θριαμβευτικά ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος νίκησε με 3-0 σετ (25-19, 25-22, 25-15) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Β’ προκριματικού ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των 600 φιλάθλων μας που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη.

Η νίκη μάλιστα επιτεύχθηκε χωρίς να αγωνιστεί ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στη γάμπα και έμεινε προληπτικά εκτός παιχνιδιού. Στη θέση του έπαιξε ο Σωτήρης Σωτηρίου.

Την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν στο Ρέντη στις 19:30 την ΑΕΚ και με νίκη θα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

«Οι πρεμιέρες κρύβουν συνήθως κινδύνους και ειδικά όταν πρόκειται για ντέρμπι «αιώνιων». Όμως, παίξαμε σοβαρά, επιβάλαμε το ρυθμό μας και σε γενικές γραμμές ήμασταν αρκετά καλοί» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας μας, Δημήτρης Καζάζης και πρόσθεσε:


«Ο Γιορντάνοφ έχει υποστεί ένα τράβηγμα στη γάμπα και έπρεπε να τον προφυλάξουμε. Η απουσία του καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο και για ακόμη μία φορά δείξαμε πως το ομαδικό πνεύμα είναι το κλειδί για τις επιτυχίες. Θα πρέπει να ξεχάσουμε πολύ γρήγορα αυτό το παιχνίδι καθώς ακολουθεί σε λίγες ώρες μία δυσκολότερη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ελπίζω πως με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, που στάθηκαν και σήμερα δίπλα μας, θα κάνουμε το δεύτερο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ».

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα διατίθενται από το εκδοτήριο του Ρέντη πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ