2013-10-11 21:21:11
Φωτογραφία για Συμμαχία ΠΑΟΚ- ΑΕΚ για ανατροπές
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, ενώ τα είπαν από κοντά στο «Παλατάκι» της Καλαμαριάς.

Πάντως, στη Θεσσαλονίκη ακούστηκε πως είχαν μυστικό τετ α τετ πριν από τα παραπάνω και μίλησαν για ποδόσφαιρο. Ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης γνωρίζονται πολύ καλά και έχουν αμοιβαία συμπάθεια, ενώ τους ενώνει και η καταγωγή τους και είναι περήφανοι για τις ρίζες τους.

Ενάντια στον Μαρινάκη

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Μελισσανίδης χαρακτηρίζει τον Σαββίδη «Ποντιάρα» λόγω της ενεργού συμμετοχής του στα κοινά των Ποντίων, ενώ υπάρχει και δεύτερο σημείο επαφής τους και είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σαββίδης με τον ΠΑΟΚ και ο Μελισσανίδης με την ΑΕΚ στοχεύουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ομογενής επιχειρηματίας στο παρόν και ο «Τίγρης» στο άμεσο μέλλον.

Ετσι, υπάρχει ένας άτυπος συνασπισμός ενάντια σε ό,τι θεωρούν πως αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Οι δύο άντρες θεωρούν πως το παρασκήνιο δεν θα βασιλεύει και ο τίτλος του πρωταθλητή θα κρίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο.


Μαζί και ο Αλαφούζος

Σε αυτή την προσπάθεια παίρνει μέρος και ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης τα είπε και με τον Γιάννη Αλαφούζο, όταν ο τελευταίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ.

Αλλαγή και στην ΕΠΟ

Άλλωστε, ο Mr ΣΚΑΪ ήταν ο πρώτος που ήρθε σε κόντρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στη συνέχεια ακολούθησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με αφορμή τον ΟΠΑΠ. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ θέλουν αλλαγή και στην ΕΠΟ, καθώς πιστεύουν ότι ελέγχεται από τον Ολυμπιακό.

Ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να βρει λύσεις είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης για αυτό και ανέλαβε σύμβουλος του Σαββίδη σε επιχειρησιακά θέματα. Από την ΑΕΚ αναζητά λύσεις ο Μελισσανίδης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ